Barne- og ungdomsgruppen

BUG

I Alopeciaforeningen har vi en egen Barne- og Ungdomsgruppe (BUG), som møtes 2-3 ganger i året og har det moro sammen. Da kan en bli bedre kjent med andre jenter og gutter i foreningen. Det kan jo være greit å høre hvordan de andre opplever det å miste håret, og hvordan de forteller det til andre. Det er ganske mange barn og unge i foreningen vår, og alle er enige om at det godt å være sammen – fordi da er man ikke annerledes.

 DSC6550

I Alopeciaforeningen ønsker vi å tilby en trygg ramme for å stifte nye bekjentskaper og utveksle erfaringer, slik at barn, ungdom og deres familier føler seg ivaretatt. Derfor har vi en egen Barne- og Ungdomsgruppe (BUG) som alle medlemmer i alderen 0-18 år automatisk er en del av. BUG arrangerer treff hvor medlemmer kan møtes, bli kjent og ha det gøy sammen. Vanligvis er det to faste treff i året. I forbindelse med Alopeciadagen i Oslo i april, er det helgetreff der barnemedlemmer og deres foresatte kan møtes sammen med de voksne i foreningen. Om høsten er det treff som legges til ulike leirskoler, rundt om kring i landet. På høsttreffet kan hele familien være med. På treffene arrangeres det ulike aktiviteter og samlinger for både store og små. Det kan være godt å høre hvordan de andre opplever det å miste håret, og hvordan de forteller det til andre. Vi får besøk fra unge voksne i foreningen som har delt litt av sine erfaringer med oss. Utenom de faste treffene har vi av og til dagstreff eller vintertreff. Barnemedlemmer og foresatte kan også møte opp på de lokale treffene som likepersonene i fylkene arrangerer.

 

BUG har en egen facebook-gruppe, der barn over 13 år og foresatte som er familiemedlemmer kan bli med. I gruppen kan vi dele informasjon, tips og råd og prate sammen om ulike temaer. Gruppen er hemmelig og kan ikke søkes opp, men alle medlemmer får invitasjon til gruppen. 

 

Treff i 2018:

  • Dagstreff lørdag 13. januar på P-Hotels i Oslo (sammen med Ung Voksen)
  • Helgetreff i forbindelse med Alopeciadagen i april: 13.-15. april på Scandic Solli hotell i Oslo
  • Høsttreff i september - informasjon om tid og sted kommer snarlig.
  • Mulighet for lokale treff som arrangeres av likeperson i fylket - særlig i september, som er alopeciamåneden.

Invitasjoner sendes ut til alle medlemmer pr. post, e-post og annonseres på facebooksiden til Alopeciaforeningen. Ta kontakt med likeperson for barn og foreldre eller skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., hvis du lurer på noe i forbindelse med treff.

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581

 

Følg oss: