Barne- og ungdomsgruppen

BUG

I Alopeciaforeningen har vi en egen Barne- og Ungdomsgruppe (BUG), som møtes 2-3 ganger i året og har det moro sammen. Da kan en bli bedre kjent med andre jenter og gutter i foreningen. Det kan jo være greit å høre hvordan de andre opplever det å miste håret, og hvordan de forteller det til andre. Det er ganske mange barn og unge i foreningen vår, og alle er enige om at det godt å være sammen – fordi da er man ikke annerledes.

 DSC6550

I Alopeciaforeningen ønsker vi å tilby en trygg ramme for å stifte nye bekjentskaper og utveksle erfaringer, slik at barn, ungdom og deres familier føler seg ivaretatt. Derfor har vi en egen Barne- og Ungdomsgruppe (BUG) som alle medlemmer i alderen 0-18 år automatisk er en del av. BUG arrangerer treff hvor medlemmer kan møtes, bli kjent og ha det gøy sammen. Vanligvis er det to faste treff i året. I forbindelse med Alopeciadagen i Oslo i april, er det helgetreff der barnemedlemmer og deres foresatte kan møtes sammen med de voksne i foreningen. Om høsten er det treff som legges til ulike leirskoler, rundt om kring i landet. På høsttreffet kan hele familien være med. På treffene arrangeres det ulike aktiviteter og samlinger for både store og små. Det kan være godt å høre hvordan de andre opplever det å miste håret, og hvordan de forteller det til andre. Vi får besøk fra unge voksne i foreningen som har delt litt av sine erfaringer med oss. Utenom de faste treffene har vi av og til dagstreff eller vintertreff. 

 

BUG har en egen facebook-gruppe, der barn over 13 år og foresatte som er familiemedlemmer kan bli med. I gruppen kan vi dele informasjon, tips og råd og prate sammen om ulike temaer. Gruppen er hemmelig og kan ikke søkes opp, men alle medlemmer får invitasjon til gruppen. 

 

Treff i 2017:

  • Helgetreff i forbindelse med Alopeciadagen 1. april i Oslo
  • Høsttreff helgen 15.-17. september ved Gudbrandsdal Leirskole på Fagerhøy

 Invitasjoner sendes ut til alle medlemmer pr. e-post og annonseres på facebooksiden til Alopeciaforeningen. Ta kontakt med likeperson for barn og foreldre hvis du lurer på noe i forbindelse med treff.

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581

 

Følg oss: