Alopeciadagen

Alopeciadagen

Digital Alopeciadag 2021

Styret i Alopeciaforeningen Norge vil med dette informere alle våre medlemmer om at vi har besluttet å arrangere Alopeciadagen og årsmøtet vårt digitalt. Med de retningslinjer og føringer som er innført nasjonalt per i dag pga Covid19, er det dessverre ikke mulig å gjennomføre arrangementene på Scandic Hotell Oslo som planlagt.

Alopeciadagen arrangeres i år som tre bolker: digitalt årsmøte, webinar med ulike forhandlere og webinar med Helsesista. Under kan du lese om de ulike delene. 

 

Digitalt årsmøte 6.mai 
Vi i styret ønsker dere herved velkommen til vårt digitale årsmøte 6. mai 2021, kl. 19.00. Innkalling og saksliste vil dere finne der dere melder dere på og i årets første utgave av Hei Sveis. Denne utgaven sendes ut til alle våre medlemmer i slutten av mars. Påmelding: TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL ÅRSMØTET. Frist for påmelding er 28.04.2021.

 

Webinar med forhandlere 23. mars

Ønsker du mer informasjon om hårerstatning og hodeplagg? Apollo Hårsenter, Freedom Hair, Turban Love og Hårgrossisten har takket ja til å vise frem sine produkter digitalt til dere 23. mars kl. 19.00. Covid-19 setter for mange en stopper for muligheten til å reise til en forhandler. Vi har derfor invitert forhandlere “hjem” til alle våre medlemmer. På dette webinaret får forhandlerne litt tid hver der de forteller om hva de kan tilby og om eventuelle tilbud til oss. Det blir mulighet til å stille spørsmål. Påmelding: TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL WEBINAR MED FORHANDLERE. Frist for påmelding er 18.03.2021.

 

Webinar med Helsesista 21.april 

Vi ønsker i tillegg å invitere alle til et digitalt webinar 21. aril kl. 18.00 med Helsesista. Hun ønsker å holde et foredrag for oss med tittelen "Våg å være". Det vil ta for seg ulike temaer som press, ensomhet og psykisk helse, og det å akseptere seg selv som man er. Tale ønsker å inspirere og foredraget vil gi kraft og mot til de som hører på. Etter Maria har holdt sitt foredrag møter vi også Maria Saxegaard. Hun deltok i Helsesista sin TV2-serie, i episoden "Våg å være". Maria har selv alopecia og forteller åpent om dette i serien. Tale vil stille noen spørsmål til Maria rundt tematikken "våg å være" og alopecia. Her er det mulighet for flere å stille spørsmål til både Tale og Maria, og også gjerne bli med i samtalen. Foredraget vil være mest rettet mot barn og unge i foreningen, men vi tror og håper det vil være til inspirasjon for oss alle. Påmelding: TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL WEBINAR MED HELSESISTA. Frist for påmelding er 14.04.2021.

 

Det vil i forkant av de ulike digitale møtene bli sendt ut en e-post med mer informasjon om selve gjennomføringen og en lenke som skal benyttes for å få tilgang til møtet. Er dette med digitale møter nytt for deg, hjelper vi deg mer enn gjerne. Vi har til hvert møte en support-telefon dere kan ringe for å få hjelp til å bli med på møtet. Ved spørsmål, ta mer enn gjerne kontakt med oss. 

Vi håper dere benytter dere av tilbudet og gleder oss til å se dere på skjerm!

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581