Alopeciadagen

Alopeciadagen

Alopeciadagen 2019

Alopeciadagen 2019 blir på Scandic Solli, Oslo.

Tid: Lørdag 6. April 2019

Sett av dagen og helgen allerede nå. Mer informasjon og påmelding kommer etterhvert. Imellomtiden kan alle medlemmer være med på lokale treff rundt om i landet som våre likepersoner arrangerer!

 

Om Alopeciadagen og årsmøte

Årsmøte er foreningens høyeste organ og årets store sosiale samlingspunkt. Vi har valgt å kalle det Alopeciadagen, fordi det er så mye mer enn kun det formelle årsmøtet. Årsmøtet avholdes på våren og som regel sentralt i Oslo. Vi legger vekt på å bli kjent med nye og gamle medlemmer denne dagen og de fleste likepersonene er også tilstede. I løpet av dagen blir det servert lunsj, kaffe, kake og frukt mellom programpostene. Til årsmøtet inviteres også landets ledende parykksalonger, som får rikelig anledning til å presentere og selge sine produkter i tillegg til å gi gode råd om bruk og vedlikehold av hårerstatninger/parykker. De har med et stort utvalg av hatter, skjerf og andre hodeplagg som alle kan få prøve.Vi har også en seminardel, hvor forskjellige foredragsholdere blir benyttet. Enten for å belyse den medisinske delen rundt vår sykdom eller for å gi oss noe annet å ta med seg ut i hverdagen. Om kvelden samles de som ønsker det til sosial hygge med mat og drikke. Deltagelse på årsmøte er gratis for medlemmene når årets kontingent er betalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581