Alopeciadagen

Alopeciadagen

Påmelding til utsatt årsmøte Alopeciaforeningen Norge

Årsmøte for Alopeciaforeningen Norge gjennomføres digitalt 28. mai kl. 18:30, alle medlemmer er hjertelig velkomne til å delta. 

Påmeldingsfrist er fredag 15.05.2020. Det er ingen mulighet for påmelding etter at fristen er utløpt.

Trykk her for påmelding: PÅMELDING TIL UTSATT ÅRSMØTE


Alle påmeldte får innlogging- og nedlastingsinformasjon tilsendt etter at påmeldingsfristen er utløpt. Styret vil på det tidspunktet vi vet hvor mange som skal delta, ta beslutningen om hvilken digitale plattform som skal benyttes. Det anbefales å bruke PC under årsmøtet, men det er også mulig å bruke nettbrett og smarttelefon.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, ta kontakt med styret. Her finner du vårt kontaktinformasjon. 

 

 

 Alopeciadagen 

Alopeciadagen er årets store samlingspunkt for medlemmer i Alopeciaforeningen Norge.

Dette er en dag med både faglig og sosialt innhold. I løpet av dagen avholdes foreningens årsmøte, vårt høyeste organ. Alopeciadagen arrangeres i løpet av våren. Det som står i fokus denne dagen, er å møte alopeciavenner, både nye og gamle, og å få faglig påfyll. Det vil være til stede likepersoner hele dagen som ivaretar sine medlemmer. Alopeciadagen får vi også besøk av ulike aktuelle forhandlere innen eksempelvis hårerstatninger, hodeplagg og kosmetisk tatovering.

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581