Alopeciadagen

Alopeciadagen

Vi har dessverre måttet avlyse Alopeciadagen og BUG-treff 2020 pga myndighetenes tiltak mot spredning av koronavirus. Årsmøtet 28. mars er utsatt på ubestemt tid. Vi vil avklare hvor og hvordan årsmøtet kan avholdes og komme tilbake med mer informasjon når det foreligger.

Vi oppfordrer til at vi alle fortsetter å bidra i dugnaden for å bremse spredningen av koronaviruset. "Vi kan ikke ta på hverandre, men vi kan ta vare på hverandre"

 

Alopeciadagen

Alopeciadagen er årets store samlingspunkt for medlemmer i Alopeciaforeningen Norge. Dette er en dag med både faglig og sosialt innhold. I løpet av dagen avholdes foreningens årsmøte, vårt høyeste organ. Alopeciadagen arrangeres i løpet av våren. Det som står i fokus denne dagen, er å møte alopeciavenner, både nye og gamle, og å få faglig påfyll. Det vil være til stede likepersoner hele dagen som ivaretar sine medlemmer. Alopeciadagen får vi også besøk av ulike aktuelle forhandlere innen eksempelvis hårerstatninger, hodeplagg og kosmetisk tatovering.

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581