Alopeciamåneden

Alopeciamåneden september 

September er internasjonal alopeciamåned - Alopecia Awareness Month. Alopeciaforeningen ønsker å bidra til økt kunnskap og synliggjøring av flekkvist hårtap og skape møteplasser for erfaringsutveksling. Følg med på Facebook fremover for nyttig fakta, presentasjoner av våre likepersoner og digitale foredrag for medlemmer.

I denne månenden er det fokus på informasjon, bevisstgjøring og økt kunnskap om alopecia areata. Tradisjonelt har vi hatt flere lokale treff for våre medlemmer i september måned og ett stort landsdekkende høsttreff for barnemedlemmer og deres familier. I år blir det annerledes, i stedet for fysiske treff vil vi tilby digitale webinarer.

For voksne blir det et webinar 26. oktober kl. 19.00 med Ingvard Wilhelmsen, professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Det vil også bli et webinar 22. september kl. 19.00 med Jeanette Sleveland, coach og foredragsholder, som selv har alopecia areata. 29. september kl. 18.00 blir det et webinar for barn og ungdom, her vil vi presentere BUG (Barne- og ungdomsgruppen) og vise bilder og video fra tidligere treff. En av våre erfarne ungdommer vil fortelle om sine erfaringer med å ha alopecia areata og det vil bli anledning til å stille spørsmål i plenum (og på forhånd). Det vil komme mer informasjon til medlemmene om webinarene når det nærmer seg.

Vil du bli medlem hos oss og få med deg dette? Du kan melde deg inn ved å trykke her. 

 


I tillegg til digitale møtepunkter, vil Alopeciaforeningen også slå ett slag for våre dyktige likepersoner i fylkene. Flere av de vil bli presentert på sosiale medier i september måned. En komplett oversikt finnes på våre nettsider. Vi oppfordrer alle medlemmer som ønsker det, til å ta kontakt med likepersonene i fylkene for prat, informasjon og støtte. Selv om vi ikke arrangerer fysiske treff, så kan medlemmer forhøre seg med sin likeperson, om det er mulig å møtes én til én, eller om det er mulig å videreformidle ønske om kontakt til andre i nærmiljøet. Likepersonene har verdifulle erfaringer og de er der for dere! Klikk her for å se våre likepersoner. 


Sist men ikke minst vil vi i løpet av Alopeciamåneden dele kortfattet og lettforståelig informasjon om alopecia areata på sosiale medier, med det formål å spre kunnskap og forståelse blant folk flest. Jo flere som deler, jo bedre!

Se mer informasjon på vår Facebookside her: https://www.facebook.com/alopeciaforeningennorge/

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581