UngVoksen

UngVoksen (UV)

 

Det å ha alopecia kan til tider oppleves som en berg- og dalbane av følelser, og det er kanskje den psykiske belastningen som er det vanskeligste ved det å få sykdommen. Det å ha alopecia kan oppleves ulikt i ulike aldre. Dermed ønsker Alopeciaforeningen å tilby unge voksne mellom 18 og 30 en egen gruppe hvor de kan utveksle erfaringer, råd og tips og komme sammen i sosiale settinger. Ved å bli medlem i Alopeciaforeningen får man tilgangt til UngVoksen sin lukkede Facebookgruppe. På denne siden publiseres det nyttig informasjon som er direkte relatert til unge voksne, samt informere om treff som vi kommer til å arrangere. Gruppen har både faglige og sosiale sammenkomster, hvor en vil få mulighet til å snakke med jevnaldrende i samme situasjon. Målet er at disse sammenkomstene skal bidra til at unge voksne mestrer diagnosen på best mulig måte.

  

Send oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt fulle navn og kontaktinformasjon, så hører du fra oss. 

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581